HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Nisan 2025 Cuma Saat: 12:47

5. ORDU EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Altınordu Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri, 28 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Aralarında Ercan Kesal, Latife Tekin, Haydar Ergülen, Ahmet Telli, Saygı Öztürk gibi birçok ünlü yazar v
5. ORDU EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Altınordu Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri, 28 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Aralarında Ercan Kesal, Latife Tekin, Haydar Ergülen, Ahmet Telli, Saygı Öztürk gibi birçok ünlü yazar ve şairin bulunduğu etkinliklerle bir hafta boyunca Ordu’da edebiyat rüzgarı esecek.

28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında bir hafta boyunca sürecek etkinliklerle ilgili program netleşti. Etkinlikler, 28 Nisan Pazartesi günü saat 12.30’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde açılış töreniyle başlayacak. Ercan Kesal ve Haluk Oral’ın söyleşilerinin ardından Akyazı Sahili Etkinlik Alanı’nda kurulan ve onlarca yayınevinin yer alacağı Kitap Fuarı Alanı’nda imza günleri ve söyleşiler devam edecek.

Latife Tekin, Ahmet Telli, Saygı Öztürk, Haydar Ergülen, Cemil Kavukçu, Betül Tarıman, İlyas Tunç, Caner Sarıoğlu, Murat Meriç, İhsan Kartoğlu gibi ünlü yazar ve şairlerin yer aldığı programın tüm detayları edebiyatvekitapgunleri.altinordu.bel.tr adresinde ve belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

BAŞKAN TEPE: TÜM EDEBİYAT VE KİTAPSEVERLERİ BEKLİYORUZ

4’üncüsünün 2013 yılında gerçekleştirildiğini anımsatan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Edebiyat festivalini kitap fuarı konseptiyle birleştirip ‘Ordu Edebiyat ve Kitap Günleri’ adı altında devam ettirmek istedik. 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında ünlü yazarlar, şairler, yayınevleri Ordu’da olacak. Her kesime hitap eden yazar ve şair hemşehrilerimizle buluşacak. Bir hafta boyunca Ordu’da edebiyat rüzgarı esecek. Tüm edebiyat ve kitapseverleri etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

ONLARCA YAYINEVİ ETKİNLİK ALANINA STANT AÇACAK

Etkinliklerin bir hafta boyunca süreceğini belirten Kültür İşleri Müdürü Dr. Onur Yılmaz, “Burada 20 ayrı stantta 30’a yakın herkesin yakında takip ettiği yayınevinin kitaplarını okuyucularla buluşturacağız. Ayrıca söyleşi ve imza günleri etkinlikleri de yine bu alan içerisinde olacak. Söyleşi ve imza günlerinin yanı sıra müzikal performanslar da etkinliğe renk katacak" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : 5., ORDU, EDEBİYAT, VE, KİTAP, GÜNLERİ, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız