HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Nisan 2025 Salı Saat: 14:31

BAŞKAN TEPE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Tepe, “Şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı belediy
BAŞKAN TEPE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Tepe, “Şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla mahallelerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

 

Kentin geleceğine ortak akılla yön veren Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ulaş Tepe, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ve beraberindeki merkez mahalle muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Tepe ve muhtarların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Bahadır Baş, Hüseyin Akdeniz ve Hamdi Salih Kalyoncu ile birim müdürleri hazır bulundu. Mahallelerin ihtiyaçları, yürütülen çalışmalar, vatandaşlardan gelen talepler ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda Başkan Tepe, muhtarların görüş ve önerilerini tek tek dinledi.

 

BAŞKAN TEPE: ALTINORDU İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

 

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, muhtarlarla iş birliğine önem verdiklerini belirterek, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli köprülerden biridir. Sizlerden gelecek her talep ve öneri, bizim için yol göstericidir. Şeffaf, katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla mahallelerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Altınordu’muzu daha yaşanabilir, daha çağdaş ve daha güçlü bir kent haline getirmek için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

 

Toplantının sonunda muhtarlar, Başkan Ulaş Tepe’ye teşekkür ederek, sahada yaşanan sorunların çözüme kavuşması adına gösterilen hassasiyetin kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE, MUHTARLARLA, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız