Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:00 İKİNCİ KENT LOKANTASI HİZMETE AÇILDI
- 14:54 “BORÇLAR ERTELENSİN, FAİZLER SİLİNSİN”
- 13:59 BAŞKAN GÜLER: “ORDU BİR TURİZM CENNETİ”
- 13:45 KAZ YETİŞTİRİCİLİĞİ ARTIYOR
- 13:20 TURİZM HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 13:08 “ ORDU’DA PARTİMİZ BİRİNCİ SIRADA”
- 12:45 ZEHİR TACİRLERİNE DARBE
- 12:45 SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI
- 12:45 TARIM POLİTİKALARI MASAYA YATIRILACAK
- 12:44 AKKUŞ HEYETİ BÜYÜKŞEHİRDE
- 12:14 JANDARMADAN KAÇIŞ YOK
- 12:10 YEDAŞ, GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU
- 11:53 “ÇİFTÇİLERİN ZARARI KARŞILANMALI”
- 11:42 “MİDE AĞRISI KALP KRİZİNİN HABERCİSİ OLABİLİR”
- 11:36 ONUR ŞAHİN’DEN DON UYARISI!
ORDU VE GİRESUN SÜPER LİG’DE OLMALI!

Türk futbolunun deneyimli ismi Tolunay Kafkas, “Ne kadar çok Karadeniz takımı Süper Lig'de olursa, bölge o kadar güçlü olur. Keşke Ordu ve Giresun gibi kulüpler de Süper Lig'de olsa” dedi.
Türk futbolunun deneyimli ismi Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Karadeniz futbolundaki rekabetin zaman zaman sağlıksız bir boyuta taşındığını belirtti.
Trabzon-Rize ve Trabzon-Samsun arasında yaşanan gerginliklerin anlamsız olduğunu dile getiren Kafkas, bölgede daha fazla kulübün Süper Lig’de yer alması gerektiğini vurguladı.
Karadeniz takımlarının bir araya gelip birbirine destek olması gerektiğini vurgulayan Teknik Direktör Kafkas, “Trabzon-Rize ve Trabzon-Samsun işlerini bir türlü aklım almıyor. Anlaşılmaz bir durum var. Ne kadar çok Karadeniz takımı olursa Karadeniz o kadar güçlü olur. Keşke Ordu ve Giresun gibi kulüpler de Süper Lig'de olsa” dedi.
Kafkas, bu şehirlerin kardeşliğini pekiştirmek ve camialar arasında yaşanan münferit olayların büyütülmemesi gerektiğini belirterek, “Trabzonspor, Samsunspor ve Rizespor camiaları ciddi camialardır. Birbirlerine destek olmalılar” şeklinde konuştu.