Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:54 “BORÇLAR ERTELENSİN, FAİZLER SİLİNSİN”
- 13:59 BAŞKAN GÜLER: “ORDU BİR TURİZM CENNETİ”
- 13:45 KAZ YETİŞTİRİCİLİĞİ ARTIYOR
- 13:20 TURİZM HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 13:08 “ ORDU’DA PARTİMİZ BİRİNCİ SIRADA”
- 12:45 ZEHİR TACİRLERİNE DARBE
- 12:45 SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI
- 12:45 TARIM POLİTİKALARI MASAYA YATIRILACAK
- 12:44 AKKUŞ HEYETİ BÜYÜKŞEHİRDE
- 12:14 JANDARMADAN KAÇIŞ YOK
- 12:10 YEDAŞ, GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU
- 11:53 “ÇİFTÇİLERİN ZARARI KARŞILANMALI”
- 11:42 “MİDE AĞRISI KALP KRİZİNİN HABERCİSİ OLABİLİR”
- 11:36 ONUR ŞAHİN’DEN DON UYARISI!
- 11:14 “DÜNYA ORDULULAR GÜNÜ “KOŞUSUNA DOĞRU
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ
DELİ DAMGASINI YİYOR
Suçsuz insanların bile korktuğu ülke bu! Diliyle söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor. Söylemek istediklerini söyleyemeyenler de bir başkalarına söyletmenin hesaplarını yapıyor. Yetmedi doğruyu yazan ve konuşan ise "DELİ" damgasını yiyor.
NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
“Bebek katili terörist Öcalan’ın ulaklarıyla Beştepe’de gerçekleştirilen buluşma; ne Türk milletinin onayını alır, ne de devlet aklıyla bağdaşır” diyen Titiz, bu adımların toplumsal vicdanda derin yaralar açtığını dile getirdi.
Açıklamasında TBMM Başkanı’nın geçmişte sarf ettiği “Devletin ülkesi olmaz, devletin milleti olmaz” sözlerine de değinen Titiz, bu ifadelerin Anayasa'nın 3. maddesiyle çeliştiğini savundu. “Bugün yaşanan gelişmeler, bu sözlerin sürecin altyapısına mı işaret ettiği sorusunu akıllara getirmiştir” dedi.
Fatih Titiz, Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil edenlerin terörle aynı masaya oturmasını "tarihî bir yanlış" ve "milli hafızaya kazınacak derin bir utanç" olarak değerlendirdi. “Millî duruş; devletin birliğinden, vatanın bölünmez bütünlüğünden taviz vermemektir” ifadeleriyle açıklamasını sürdürdü.
İYİ Parti’nin duruşunu “Hepsi bir, biz tekiz!” sözleriyle özetleyen Titiz, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerini savunmaya devam edeceklerini belirtti. “Türk milleti hiç endişe etmesin! Buradayız! Cumhuriyet gibi dimdik ayaktayız!” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.”(Fatih Titiz İYİ Parti Ordu İl Başkanı)
Fotoğraflı YORUM
ORDU İŞTE!Borçlu ölenler ile borçlu yaşayanları o kadar çok ki
GÜNBEGÜN
BİR MESAJ
ÜN-AL EKMEK FIRINI
Ünal Bilgin
Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.
ÇAKMAKLAR KUYUMCU
Sahipliğini Onur ve Hasan Çakmak kardeşlerin yaptığı çakmaklar kuyumcu hizmet vermeye devam ediyor.
Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken,çakmaklar kuyumcu,Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33 adresinde hizmet veriyor.
Ayni zamanda Kökenli mahallesi muhtar adresi de olan Çakmaklar kuyumcuya ,214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.
Çakmaklar kuyumcu sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.
GÜRBÜZ CD CENTER
Sahipliğini genç isimTaner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.
VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.
Ayni zamanda telefon faturası ödeme noktası da olan Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.
Gürbüz CD Center sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.
YAREN KOLTUK DÖŞEME
Sahipliğini Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.
Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme,Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.
Yılların tecrübesi Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.
GURUR ŞARKÜTERİ
VE TEKEL BAYİİ
İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Sabri Aras ve oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.
Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.
Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve akşamın son saatlerine kadar da müşterilerine hizmet ermesiyle dikkat çeken, Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine hayırlı ve kazanç dileklerimizi iletiyoruz.
LAMI CİM İYOK
Şeref, haysiyet ve onur defterini kapatmayan bir insanın; yüreği ağlar gözden önce...
Ölümlü bu hayatta; insanlık kazanacaksa, ağızlar değil, vicdanlar konuşmalı. Gerisi teferruat.
Nokta kadar menfaat için, Virgül gibi kıvrılıp da tükürdüğün eli öpme. Davasını bilmeyene de şahit olma.
BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?
x-Türk Sanat Müziği’nin önemli seslerinden Elif Güreşçi’nin 29 Nisan’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği konserle müzikseverlerle buluşacağını,
**********************
x-2025 yılının ilk çeyreğinde İtalya, Almanya ve Fransa’nın en fazla fındık dış satımı yapılan 3 ülke olduklarını,
***********************
x-Ordu’da kışı geçirdiği alanlardan hava sıcaklıklarının yükselmesiyle çıkmaya başlayan kahverengi kokarcaya karşı 330 bin kışlağın ilaçlanmasının planlandığını,
***********************
x-Ordu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ORDUSİAD) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimle, iş insanı Vehbi Yüksel yönetim kurulu başkanlığına getirildiğini,
***********************
x-Ordu’da Paşaoğlu Konağı Müzesi’nin, 19. yüzyıl Osmanlı sivil mimarisinin göz kamaştıran örneklerinden biri olarak geçmişle günümüz arasında köprü kurduğunu,
***********************
x-Ordu Üniversitesi’nin, TÜBİTAK 2209-A “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’nın 2024 yılı 1’inci döneminde yüzde 62’lik kabul oranıyla dikkat çekici bir başarı elde ettiğini,
***********************
x-Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu hatlarında oluşan kayıp ve kaçakları bünyesinde bulundurduğu teknolojik cihazlarla tespit edip önleyerek 6 yılda 650 milyon TL’lik tasarruf sağladığını,
***********************
x-Türkiye ve 9 farklı ülkeden akademisyen ve hekimlerin katılımıyla gerçekleşecek 3. Uluslararası Doğu Karadeniz Aile Hekimliği Kongresi’nin, 22-24 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ordu'da yapılacağını,
***********************
x-Ordu fındığından alternatif ürün üretmek için Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi’ne kurulan Aktif Karbon Tesisi’nin araç ve gereçlerinin yurt dışından Ordu’ya geldiğini ifade eden Başkan Güler’in, “Yakın zamanda dünyada ilk defa fındık kabuğundan aktif karbon üretmiş olacağız” dediğini,
*********************** x-Altınordu Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Ordu’nun ikinci Kent Lokantası’nı 16 Nisan Çarşamba günü Düz Mahalle’de hizmete açacağını,