Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
ALBAYRAK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın tarafından karşılanan Başkan Albayrak, Perşembe İlçesinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Ziyarette sakin şehrin turizm alanında da atağa kalktığı ortaya çıktı.
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Ordu Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle birlikte 2025 yılında hedeflenen bütün çalışmaların hayata geçirileceğini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de gazetemiz aracılığı ile teşekkürlerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OGC Başkanı Recep Aydın ise Perşembe İlçesinin dünyaya açılması adına Ordu basınının gereken bütün destekleri sağlayacağını taahhüt etti.