Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
6 GÜNDE 57 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanın Ali Yerlikaya, bayram tatilinde bugüne kadar 57 kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini açıkladı.
Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geri dönüş yolculuğun başladığı bu günlerde sürücüleri uyararak trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını istedi.
Ramazan Bayramı tatilinin 6. günü (Perşembe) 542 trafik kazası meydana geldiğini duyuran Bakan Yerlikaya,10 kişinin hayatını kaybettiğini ve 790 kişinin de
Yaralandığını ifade etti.
Bu arada Bayram tatilinin ilk 6 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe) trafik kazalarında 6 Bin 533 kişi de ise yaralandı.
Bayram tatili boyunca Polis ve Jandarma Trafik ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü belirten Bakan Yerlikaya, “Bayram tatilinin 6. günü 3 Nisan 2025 Perşembe günü trafik ekiplerimizce; 599.476 araç denetlendi. 22 Bin 892 araca hız ve radar işlemi, 41 Bin 922 araca ise diğer işlemler yapıldığını vurguladı.
Denetlemelerin aralıksız devam ettiğini kaydeden Bakan Yerlikaya şunları söyledi: “Kazaları önlemek için personelimiz gece/gündüz çalışıyor. Bayram, sevdiklerimizle paylaşacağımız en özel anlardır. Bu mutlu günleri hüzne dönüştürmemek için trafikte dikkatli olalım. Yollar bizleri kavuşturmak için var, ayırmak için değil. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.