Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
- 11:47 AKKUŞ’DA ADRES DEĞİŞMEDİ
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER

BAL 2. Grup’ta şampiyonluk ve bir üst lig mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, hedefine ulaşmak adına 4 farklı mevkide yeni transfer yaptı.
BAL 2. Grup’ta şampiyonluk ve bir üst lig mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, forvet mevkii için 21 yaşındaki Yusuf Mert Karataş, Sağ ve Sol Açık mevkii için 22 yaşındaki Berat Erdal, Orta Saha mevkii için 28 yaşındaki futbolcu Barış Tenşi ve defans mevkii için 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Barış Büyükkara ile 1 yıllık anlaşma yaptı.
Yeni transferler, Yusuf Mert Karataş son olarak Ordu Galataspor Kulübünde, Berat Erdal Onikişubatspor Kulübünde, Berat Erdal ve Barış Büyükkara da Şiran Yıldızspor Kulübünde forma giymişti.
Öte yandan kent gazetesinden edindiğimiz bilgiye göre, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit yapılan transferlere ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Bir üst lig için mücadele eden takımımızda eksik olan mevkileri teknik ekibimizin öncülüğünde tespit ederek bu eksikleri gidermek için 4 yeni futbolcu ile anlaştık. Bu sene o sene parolasıyla başladığımız 2024-2025 sezonunda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu çerçevede taraftarlarımızın ve tüm sporseverlerin bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olmasını istiyoruz.”