Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
- 11:54 “TÜKETİCİ ÜRETİM AŞAMASINDA KORUNMALI”
- 11:51 GÜLER, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:50 GAR VE İSTASYONLARDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ
- 11:39 “AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”
- 11:24 ORYANTİRİNG HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
- 11:12 KADIN SPOR DİBİ MESKEN TUTTU
- 11:12 FB,23. SIRAYA YÜKSELDİ
- 11:11 2.AMATÖRDE 20 GOL ATILDI
“BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı, düzenlediği iftar programıyla Ordu’da ülkücü camianın önderleriyle, Emekli Ülkücü Dostlar Grubu üyeleriyle bir araya geldi.
İYİ Parti GİK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Rıdvan Yalçın’ın da katılımıyla gerçekleşen iftar programında konuşan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, “Ordu’muz ve ülkemiz için çıktığımız bu kutlu yolda, onların tecrübelerinden güç alarak, el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Titiz, konuşmasına şöyle devam etti;
“Bu akşam iftar soframızda, GİK Üyemiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Yalçın’ında katılımları ile bilgi birikimleri ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan ‘Emekli Ülkücü Dostlar Grubu’ üyelerini ağırlamanın onurunu yaşadık.
Ülkemize ve Ordu’muza dair sohbetlerimiz, geleceğe dair ortak hayallerimiz ve hedeflerimizle dolu verimli bir buluşma gerçekleştirdik.
Her biri, ülkemizin geçmişinde önemli izler bırakmış, değerli mücadelelerin içinde yer almış, vatan sevgisiyle hareket eden büyüklerimizdir.
Onların fikirleri, bizler için yol gösterici birer ışık olmaya devam edecektir.
Ordu’muz ve ülkemiz için çıktığımız bu kutlu yolda, onların tecrübelerinden güç alarak, el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.
Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, daha güçlü yarınlara hep birlikte ulaşacağız.
Bu anlamlı iftar buluşmasında bizleri yalnız bırakmayan tüm büyüklerimize ve dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve dirliğimiz daim olsun.