Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
- 11:54 “TÜKETİCİ ÜRETİM AŞAMASINDA KORUNMALI”
- 11:51 GÜLER, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:50 GAR VE İSTASYONLARDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ
- 11:39 “AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”
- 11:24 ORYANTİRİNG HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
- 11:12 KADIN SPOR DİBİ MESKEN TUTTU
- 11:12 FB,23. SIRAYA YÜKSELDİ
- 11:11 2.AMATÖRDE 20 GOL ATILDI
“AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”

Fatsa Belediyesi, ilçedeki ulaşım ağını güçlendirmek ve mahalle yollarını daha güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Yapraklı Mahallesi ile Başköy Mahallesi arasındaki bağlantı yolu genişletilirken, Dolunay Mahallesi Güleç Sokak’ta zayıf zemin kazı dolgu çalışmaları yürütülüyor.
Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalarla, Yapraklı – Başköy bağlantı yolunun dar ve ulaşımı zorlaştıran bölümleri genişletilerek daha güvenli hale getiriliyor.
Öte yandan, Dolunay Mahallesi Güleç Sokak’ta zayıf zemin kazı dolgu çalışmaları gerçekleştiriliyor. Zeminin güçlendirilmesiyle birlikte yol daha dayanıklı hale getirilecek ve vatandaşlar için daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlanacak.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat etmesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapraklı – Başköy bağlantı yolunda genişletme çalışmaları yaparken, Dolunay Mahallesi Güleç Sokak’ta da zayıf zemin kazı dolgu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha konforlu bir ulaşım ağı sunmak” dedi.
Ekipler her iki noktadaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolların vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Fatsa Belediyesi'ne teşekkür etti.