Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
- 11:12 YEDAŞ, BAYRAMDA 7/24 GÖREV BAŞINDA
TABAKHANE DERESİ KURTULUYOR

Ünye’de yılların sorunu olan Tabakhane Deresi’nde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan ıslah çalışmalarının ardından sıra çevre düzenlemesine geldi.
Şehir merkezinde bulunan ve yıllarca Ünyelilere sorun olan Tabakhane Deresi’nde uygulanacak olan yeni bir proje müjdelendi. Başkan Güler’in ikinci 5 yılında yapılması planlan Ünye Tabakhane Deresi Kenarı Peyzaj ve Aydınlatma Çalışması ile Ünye bambaşka bir görünüme kavuşacak.
Ünye'nin güzelliğine güzellik katacak, yepyeni bir yaşam alanı sunulacak olan projede; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, ahşap oturma grupları, aydınlatma direkleri, sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemesi yapılacak. Bu proje ile birlikte Tabakhane Deresi’ndeki yılların sorunu bitirilerek Ünye’ye yeni bir cazibe merkezi kazandırılacak.