Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 09:34 GAZİ VURUŞU
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
- 14:07 “TİYATRO İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR”
- 14:04 SIFIR ATIK GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:54 YEŞİLAY GÖNÜLLÜLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRIYOR
- 13:36 RAYLARDA YAPAY ZEKA DÖNEMİ
- 13:01 GENÇLERİN FUTBOL DOLU GÜNÜ
- 13:00 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
ODÜ’DEN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Rektörlük makam odasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, protokol imzaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Bahar Alagöz ile TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Baş tarafından atıldı.
ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş imza töreni sonrası yaptığı konuşmada “Bugün Üniversitemiz ile TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu arasında kadın ve gençlerimizin topluma katkı sağlaması ve sürdürülebilir kalkınma amaçları kapsamında gerçekleştirilecek projeler üzerine bir protokol imzaladık. İmzaladığımız bu protokollerin kurumlarımız adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ODÜ’de girişimcilik ekosisteminin artırılmasına yönelik çalışmalar yürütülmesinin amaçlandığı protokol ile toplumsal kalkınma ve sürdürülebilir kalkınma amaçları çerçevesinde ortak projeler düzenlenmesi; sürdürülebilir kalkınma amaçlarının tanınırlığının artırılması noktasında faaliyetler gerçekleştirilmesi; ulusal ve uluslararası fonlara yönelik ortak projeler hazırlanması ve bu kapsamda ortak eğitimler, atölye çalışmaları, yarışmalar ve paneller düzenlenmesi hedefleniyor.