Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
KOÇ, 2024 YILININ ZAMLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Nihat Koç, yeni yılın başta ilimiz olmak üzere tüm ülkemize ve dünyaya barış, huzur, sağlık ve refah getirmesi talebinde bulunarak, 2024 yılında yapılacak olan zamlara dikkat çekti.
Başkan Koç, mesajında asgari ücretli, memur ve emeklinin refah seviyesinin artırılması gerektiğini vurgulayarak Ocak ayı zammının %100 olması gerektiğini ifade etti.
Koç, yapılan %100'ün altındaki zamların refahı değil, sefaleti artırdığını belirtti ve milletvekillerine seslenerek, halka olan borçlarının ödenmesi gerektiğini dile getirdi.
Koç, açıklamasında ayrıca, ülkedeki ekonomik adaletsizlikler ve toplumsal dengesizlikler üzerine odaklanıyor. "Memleketi kurtarmak hep fakir fukaraya düşmüştür. Sefelat, cefa millete düşerken sefası bir avuç seçkinlerin düşüyor," diyerek, ülkenin zenginliklerinin adil bir şekilde dağıtılmasının önemini vurguladı.
Koç, %20'lik bir kesimin rahatlığı için %80'in yoksulluk ve açlık sınırında yaşamak zorunda bırakıldığını belirterek bu durumun değişmesi için çağrıda bulundu.
Koç ayrıca, Türkiye'nin her türlü savaşta ister gerçek ister ekonomik olsun- en büyük yükün yoksul vatandaşların omuzlarına yüklendiğine dikkat çekerek bütün bedelleri ödemek zorunda kalan neden hep sabit gelirliler? Bu durumun, sadece ekonomik bir mesele olmanın ötesinde, derin sosyal ve kültürel sonuçları olduğunu vurguladı.
Koç, sözlerini şöyle tamamladı; “TEÇ SEN olarak sendikanın çalışanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve gelir dağılımının daha adil hale getirilmesi yönündeki kararlı duruşumuz devam ediyor.
TEÇ-SEN'in bu konudaki tutumu, toplumun geniş kesimlerinden destek görmekte ve çalışma hayatında önemli değişiklikler yapılması için kamuoyu baskısını artırmaktadır.”