Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Süper Lig müsabakasının bitmesinin ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’e yönelik yaptığı açıklamada, ”Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.
Yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Bakan Yerlikaya, “Bizler için, ülkemiz için, futbol camiamız için gerçekten büyük bir üzüntüydü. Şiddetin her türlüsünü kınadığımızı biliyorsunuz. Halil Umut Meler’e maçtan sonra yapılan o şiddet hepimizin tepkisini çekti. Şiddetle kınıyorum.” Diyen de oldu.
Temennimiz sporda şiddetin hiçbir şekilde Olmamasıdır diyen Bakan Yerlikaya daha sonra şunları kaydetti:
Aziz milletim ile birlikte temennimiz bir daha sporda hiçbir şekilde şiddetin olmamasıdır. Biz bu sporu neden yapıyoruz arkadaşlar? Her zaman sadece hamaset olduğu için mi söylüyoruz sporun ‘birlik, beraberlik, kardeşlik’ olduğunu. Spordaki rekabeti neden arzu ediyoruz? Fair-play’i neden söylüyoruz? Bir karar hoşumuza gitmediği zaman başka bir şeye mi dönüşmemiz gerekiyor? Ailecek izlediğimiz dünyanın en popüler sporunda böyle anları görmeyi hak ediyor muyuz? Hak etmiyoruz, tekrar kınıyorum.
Başta futbol olmak üzere tüm spor dallarında biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, sevgimizi en güzel şekilde yansıtabileceğimiz şekilde bu müsabakaları yapalım. Sonuç bizim istediğimiz şekilde olduğu zamanda da olmadığı zamanda da bu işi olgunlukla, bu işi keyifle bahsedebilir hale geldiğimiz zaman sporda arzu ettiğimiz tablonun bu olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bunu yakalamak istiyoruz, bunu el birliğiyle yakalamak istiyoruz. Bir daha da dün gece yaşanan gibi bir sonucu, bizlerin yüzünü kızartan ve mahcup eden bir tabloyu yaşamak istemiyoruz.”