HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Aralık 2023 Cuma Saat: 15:22

FATSA’DA DEV YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR

Fatsa Belediyesi Şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçiriyor.
FATSA’DA DEV YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR

Fatsa Belediyesi Şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçiriyor.

Fatsa Belediyesi, 1 adet tam donanımlı gençlik merkezi, 500 seyirci kapasiteli nizami çim saha, 1 adet tam donanımlı okçuluk kamp alanı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim saha, 8 adet açık, 1 adet kapalı basketbol-voley bol sahası, 3 adet açık, 2 adet kapalı tenis kortu projeleri ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Sporun birleştirici gücüyle, gençlerimizi ve şehrimizi daha güçlü bir geleceğe taşımak, gençlerimize olan sözümüzü yerine getirmek için bu yatırımları gerçekleştirmekten mutluluk ve heyecan duyuyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sizlerin de desteği ve katılımıyla, Fatsa'yı sporun kalbi haline getirme yolunda adımlarımızı daha da ileri taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu önemli projelerimiz arasında 1 adet tam donanımlı gençlik merkezi, 500 seyirci kapasiteli nizami çim saha, 1 adet okçuluk kamp alanı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim saha, 8 adet açık, 1 adet kapalı basketbol-voleybol sahası, 3 adet açık, 2 adet kapalı tenis kortu bulunuyor. Amacımız, spor yapmanın yanı sıra yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, sağlıklı bir yaşam için adım atabileceğiniz bir ortam sunmak, gençlerimizin ve şehrimizin geleceğine ışık tutabilecek bir ortam yaratmak” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, DEV, YATIRIMLAR, HAYATA, GEÇİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız