HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
17 Ekim 2023 Salı Saat: 15:33
YAYLA’YA YOĞUN TALEP
Seçildiğinden bu yana çalışmaları ve insanı yardımlarıyla Orduluların taktirini kazanan Şarkiye Mahallesi muhtarı Emre Yayla partilerinde ilgi odağı haline geldi.

Seçildiğinden bu yana çalışmaları ve insanı yardımlarıyla Orduluların taktirini kazanan Şarkiye Mahallesi muhtarı Emre Yayla partilerinde ilgi odağı haline geldi.
Ordudaki partiler Muhtar Yayla’ya belediye başkan adayımız ol derken Yayla, bir dönem daha kısmet olursa muhtar olarak kalmayı düşündüğünü söyledi.
Yayla, teklif için şunları söyledi. “Bana yaptıkları teklif için herkese çok teşekkür ediyorum. Ancak ben bir dönem daha bu güzel mahalleme hizmet etmeye devam edeceğim. Mahallem için projelerim bitmedi. Bana yapılan teklifleri önümüzdeki yıllarda değerlendirmeyi düşünebilirim.”
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?