Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
- 11:12 YEDAŞ, BAYRAMDA 7/24 GÖREV BAŞINDA
- 10:35 BAL’DA FİLELER 20 KEZ SALLANDI
- 09:34 GAZİ VURUŞU
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
“ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN ALT YAPI OLDU”

Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Dolunay mahallesinde Ağustos ayı içerisinde başlayan 2 kilometrelik altyapı çalışmaları devam ediyor.
Buradaki altyapı çalışmalarının yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.
Fatsa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dolunay Mahallesi Çeşme Sokak ve Sanayi Sokak'ta devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmaları başlayacak ve üst yapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla Dolunay mahallesinin cazibesi daha da artacak.
Dolunay mahallesinde ikamet eden vatandaşların talebi üzerine altyapı çalışmalarına başladıklarını ve hızla devam ettiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her geçen gün gelişen büyüyen Dolunay mahallemizde birçok çalışmaya şahit olan vatandaşlarımız bu çalışmalar tamamlandığında memnun olacaklar. Görev süremizde bizim birinci önceliğimiz her zaman altyapı olmuştur. Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde OSKİ Genel Müdürlüğü ve Fatsa Belediyemiz koordinasyonunda Dolunay mahallemizin yaklaşık 2 kilometrelik kısmında tüm ara sokaklarıyla birlikte altyapı çalışmalarımız şuanda devam ediyor.” dedi.
“DOLUNAY MAHALLESİ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK”
Dolunay mahallesinde devam eden alt yapı çalışmasının yıl sonuna kadar süreceğini ifade eden Başkan Kibar, “Altyapı çalışmalarında içme suyu hattından yağmursuyu hattına, kanalizasyon hatlarına kadar baştan sona bir yenileme olacak. Her geçen gün nüfusu artan ve maalesef mevcut altyapının gelişen, büyüyen Dolunay mahallemize hizmet etmesi çok mümkün olamıyordu. Bu büyümeyle, bu gelişmeyle birlikte yeni pazar alanı, yeni piknik alanı, spor alanlarıyla, iş merkezleriyle birlikte şehrimizin en cazibeli yaşam alanlarından bir tanesi olmaya aday olan Dolunay mahallemizde inşallah hızlı bir şekilde başlamış olduğumuz altyapı çalışmaları sonrası yakışır bir üst yapısıyla, asfaltı ile yayalaştırmasıyla Dolunay mahallemize hak ettiği hizmeti sunmuş olacağız.” diye konuştu.