HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 12:56

“ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK”

TFF 3. Lig 4. Grup da mücadele eden ve sezonun ilk haftasını sahasında  Sultanbeyli Belediyespor yenilen Orduspor 67 A.Ş’nin Başkanı İsa Akçay, Bize güvenip desteklemeye devam edin çünkü gelecek bizim, şampiyonluk bizim olacak. dedi. Ba
“ŞAMPİYONLUK BİZİM OLACAK”

TFF 3. Lig 4. Grup da mücadele eden ve sezonun ilk haftasını sahasında  Sultanbeyli Belediyespor yenilen Orduspor 67 A.Ş’nin Başkanı İsa Akçay, "Bize güvenip desteklemeye devam edin çünkü gelecek bizim, şampiyonluk bizim olacak." dedi.

Başkan Akçay, Orduspor 67 sosyal medya hesabında yayınlanan mesajında şunları kaydetti:

"Kendi sahamızda kötü bir oyunla 2-1 kaybettik. Geç başladık, yan yattı, çamura battı deyip mazeret üretecek değiliz. Futbolda var bunlar. Beni üzen oynadığımız oyun oldu. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra… Maalesef saldırırken dağıldık. Bu dağınıklık dolayısıyla da ikinci golü yedik. Rakibimizin kadrosunu göz önüne alınca sanki bu mağlubiyet çok daha ağır geliyor insana. Birbirinden kıymetli oyuncularımız ve çok tecrübeli bir teknik ekibimiz var. Her birini özenle seçerek aldık. Bugünleri değil bir üst ligi planlayarak takım oluşturduk. Karakterli ve kaliteli bir kadro kurduk ve o kadroyu da emin ellere teslim ettik.

Takımıma Güveniyorum

Her ne kadar kötü başlasak da ben takımımı biliyor ve güveniyorum. Bu maç geride kaldı ve önümüzde mutlaka 3 puan almamız gereken bir Çankaya maçı var. En iyi şekilde bu maça hazırlanıp sahamızda kaybettiğimiz puanı deplasmanda alacağız. Hem oynadığımız futbolla hem de aldığımız sonuçlarla tüm Ordu'nun-Ordulu'nun gurur duyacağı bir takım olacağız. Şampiyon olmak için kanımızın son damlasına kadar savaşan bir takım olmak için gece gündüz çalışacağız ve mutlaka ama mutlaka başaracağız.

İlk 15 Dakika Benim Takımım Oynadı

Başarısızlık benim kitabımda hiç olmadı Allah’a şükür ve bu benim takımım ise (ilk 15 dakika benim takımım oynadı sonra ben de tanıyanadım) onlarda da başarısızlık asla olamaz-olmayacak. Bize güvenip desteklemeye devam edin çünkü gelecek bizim, şampiyonluk bizim olacak."

Anahtar Kelimeler : “ŞAMPİYONLUK, BİZİM, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız