Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile biraya gelerek, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde istişarede bulundu. Başkan Tavlı, Ünye’de eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesi için ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını belirterek müdürlere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti.
Ziyarette 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde yapılacak çalışmalar, ihtiyaçlar ve talepler konusunda istişarelerde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu ziyarette Başkan Tavlı’ya eğitime verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Ünye ilçemiz eğitim öğretimde son yıllarda hem derslik sayısını arttırmış hem de başarı çıtasını yükseltmiştir. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve yavrularımızın rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerini yürütebilmeleri için yerel idareciler olarak bizler her zaman elimizden gelen desteği sağlıyoruz. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı öncesi müdürlerimizle bir araya gelerek eksikleri, talep ve önerileri birlikte değerlendirdik. İlçemizde eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz devam etmesi için imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya hazırız. Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.