HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Eylül 2023 Cuma Saat: 14:37

“BARIŞ, HER ŞEYİ HAZMEDEN MUTLULUKTUR”

Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı, “Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur” dedi.
“BARIŞ, HER ŞEYİ HAZMEDEN MUTLULUKTUR”

Karadeniz Teknikerler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Teknikerler Derneği Başkanı Musa Kıranlı, “Barış, her şeyi hazmeden mutluluktur” dedi.

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle açıklama yapan Kıranlı, “Yurtta sulh, Cihanda sulh” ilk defa Mustafa Kemal Atatürk tarafından 20 Nisan 1931’de dile getirilmiştir. Bugün Dünya barış günüde bir kez daha Yurtta barış, Cihanda barış diyerek Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve dua ile anıyor,

Yeryüzünde ırk, din, dil ayırt etmeksizin; herkesin eşit ve özgürce yaşadığı barış dolu bir gelecek ümidiyle tüm dünya mazlumlarının barış ve huzur içinde uyanacağı bir gelecek diliyorum” diye konuştu.

Kıranlı şunları söyledi: “Kimsenin ötekileştirilmediği Farklı görüşlerin barış ve huzur içinde bir arada, rahatça yaşayabildiği Güzel bir dünya umuduyla, renk, din, dil, ırk ayırmadan, farklılıklarımızın zenginlik ve güzellikle kabul edildiği, kimsenin kimseden üstün olmadığı, savaşsız, sömürüsüz, çıkarsız, huzurun ve barışın egemen olduğu, kardeşçe yaşayacağımız bir dünya dileğiyle Savaşların son bulduğu, tüm insanlığın barış içerisinde yaşadığı daha güzel bir dünyanın özlemiyle 1 Eylül Dünya Barış günü’nü kutluyor, tüm dünyanın yeraltı ve yer üstü kaynaklarının adil ve eşit olarak tüm insanların paylaşıldığı, kan, gözyaşı, acıların ve insan kaynaklı trajidilerin yaşanmadığı barış, huzur ve mutluluğu temenni ediyorum.”

Bu arada yeni adli yıl nedeniyle de açıklamalarda bulunan Kıranlı şunlrı dile getirdi: “Herkes için adil bir adli yıl istiyoruz. Adaletin kuvvetli, kuvvetlinin de adil olması gerekir. Türkiye, Anayasasında da belirtildiği şekilde demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir.

Yeni adli yılın ülkemiz, milletimiz, hâkim ve savcılarımız, avukatlarımız ve tüm adalet teşkilatımız için hukukun üstün kılındığı, demokratik ve adaletin olduğu günlere vesile olmasını diliyor, Adaletin vaktinde tecellisi ile Adalete olan güvenin en üst seviyeye çıkacağına olan inancımız ile medeniyette “düzen, denge, denklik, eşitlik, tarafsızlık, dürüstlük” gibi ifadelere karşı gelen “adalet kavramının hakkının verileceğine inanıyor, Yaşadığımız şehrimizin ve birlikte yaşadığımız toplumun yaşam güvenliği ilk önceliğimiz olup bireysel mutluluktan ziyade toplumun varlığı ve huzuru için çalışmalıyız.

“Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytan dır.  Hz. Muhammed S.A.V.)

Ünye, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Fatsa ve diğer ilçelerimiz ile birlikte Ordu olarak tüm hemşehrilerimizi sevgi saygı ile selamlıyor, iyi günle diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “BARIŞ, HER, ŞEYİ, HAZMEDEN, MUTLULUKTUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız