Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
ARANAN ŞAHISLAR YAKAYI ELE VERDİ

Ordu’da yapılan denetimlerde değişik suçlardan araması bulunan 24 şahıs yakalandı. Yakalanan 24 şahıstan 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son bir haftada çok sayıda kişiye kabahatler kanunu çerçevesinde ceza yazdı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 35 şahsa Kabahatler Kanununun 32. Maddesi (Açıktan Alkol Tüketme), 8 şahsa Kabahatler Kanununun 35. Maddesi (Sarhoşluk), 2 şahsa Kabahatler Kanununun 36. Maddesi (Gürültü), 1 şahsa 1774 SKM (Kimlik Bildirme Kanunu), 1 şahsa 4733 SKM (Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun), 6 şahsa 5729 SKM (Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Kanun) gereğince işlem yapıldı.
Ayrıca değişik suçlardan aranması olan 24 şahıs çalışmalar neticesinde yakalanmış olup; 14’ü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.