HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 14:56

SAĞLIKTA ŞİDDET DURMUYOR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin önceki akşam Fatsa Devlet hastanesinde görev yapan ve hasta yakını tarafından darp doktor ile ilgili olayı kınayarak açıklamada bulundu. Başkan Zengin yaptığı açıklamada şu if
SAĞLIKTA ŞİDDET DURMUYOR

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin önceki akşam Fatsa Devlet hastanesinde görev yapan ve hasta yakını tarafından darp doktor ile ilgili olayı kınayarak açıklamada bulundu.

Başkan Zengin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Bir Şiddet olayı bitmeden bir yenisini başlıyor. Önceki akşam da ilimizde Fatsa Devlet hastanesinde görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Opr.Dr.Okay Kurtbay hasta yakını tarafından darp edilmiştir.

Doktorumuz darp eden şahıs gözaltına alınmıştır.

Şifa veren ellere saldırı artık dursun

 

Şiddetin vahşete dönüştüğünü, insanlıktan çıkmış zorbaların histerik bir halde vahşice sağlık çalışanlarının canına kast ettiğini görüyoruz. Sağlıkta şiddette kesin çözüm için en kısa sürede somut adım atılmalı, en ağır cezalar verilmelidir. Sağlık kurum ve kuruluşlarının sıfır toleranslı alan ilan edilmesi önerimiz süratle hayata geçirilmelidir. Buradaki herhangi bir suçun ertelemesi, paraya çevrilmesi imkânsız hale getirilerek hapis cezası ile cezalandırılması gereklidir. Sıfır toleranslı alan uygulaması dışında istinasız tutuklu yargılama ve şiddet uygulayanlara acil haller dışında kamu sağlık hizmetinin belirli bir süre ücretli verilmesi gibi önlemler acilen hayata geçmelidir.  Hekimize sağlık camiamıza geçmiş olsun diliyoruz. 

 

Anahtar Kelimeler : SAĞLIKTA, ŞİDDET, DURMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız