HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 16:36 52 ORDU, GALİBİYETİ UNUTTU
- 16:37 ORDUSPOR 1967, ERCİYES’E TESLİM
- 13:48 ŞANLITÜRK, KARIŞ KARIŞ İLÇELERİ GEZİYOR
- 13:31 MHP’Lİ ÖZÇELİK’İN ACI GÜNÜ
- 13:25 FARK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!
- 13:25 BAYRAMDA 34 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
- 13:11 GASTRONOMİDE ORDU FARKI
- 12:40 “DİZİ VE FİLMLERİMİZ BİRER KÜLTÜR ELÇİSİDİR”
- 12:37 BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
- 11:54 YETİM VAKFI RAMAZAN'DA 29 ÜLKEYE ULAŞTI
- 11:52 KIŞ LASTİĞİNİ ÇIKARIRKEN DİKKAT!
- 10:25 GRUP MERKEZLERİ AÇIKLANDI
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
29 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 11:43
FİLENİN SULTANLAYI SAHNE ALIYOR
30 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan ve Türkiye Kadın Milli Voleybol tüakımının da yer aldığı FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi heyecanı start alıyor.

30 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan ve Türkiye Kadın Milli Voleybol tüakımının da yer aldığı FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi heyecanı start alıyor.
Voleybol severlerin merakla beklediği organizasyon Antalya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. İlk tur karşılaşmalarının biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu. 8 ülke sporcularının karşılaşacağı maçlarda heyecan doruğa çıkacak.
İtalyan baş antrenör Daniele Santarelli yönetiminde sahada mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 31 Mayısta Güney Kore, 1 Haziranda Sırbistan, 3 Haziranda İtalya ve 4 Haziranda ise ABD milli takımlarıyla karşılaşacak.
Anahtar Kelimeler :
FİLENİN, SULTANLAYI, SAHNE, ALIYOR
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?