HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 10:55

ULASLAR LİGİ’NDE RAKİPLER BELİRLENDİ

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi kuraları UEFAnın İsviçrenin Nyon kentindeki merkezinde çekildi. 51 ülkenin A, B ve C olmak üzere 3 ligde mücadele edeceği organizasyonda kuraya 1. torbadan giren Türkiye, 5 gruptan oluşan C Liginde Lüksemburg, Litva
ULASLAR LİGİ’NDE RAKİPLER BELİRLENDİ

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi kuraları UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde çekildi.

51 ülkenin A, B ve C olmak üzere 3 ligde mücadele edeceği organizasyonda kuraya 1. torbadan giren Türkiye, 5 gruptan oluşan C Ligi'nde Lüksemburg, Litvanya ve Gürcistan ile birlikte 2. Grup'ta yer aldı.

Çift maçlı lig usulüne göre yapılacak karşılaşmalar sonunda liderliği elde edecek takım B Ligi'ne yükselecek. Ayrıca en iyi grup ikincileri klasmanında ilk 3 sırayı alacak takımlar, B Ligi'nin en iyi üç grup üçüncüsü ile play-off oynayacak. Bu etapta rakiplerine üstünlük sağlayan ülkeler B Ligi'nde Avrupa Şampiyonası elemeleri için mücadele verecek. Kaybedenler ise yollarına C Ligi'nde devam edecek. A Ligi'nde gruplarında ilk sırayı alacak 4 takım 21-28 Şubat 2024 tarihlerinde UEFA Uluslar Ligi'nin şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

Grup maçları 20 Eylül 2023'te başlayıp 5 Aralık 2023'te sona erecek. Play-off karşılaşmaları ise 21 ve 28 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak. Kura çekimine Milli Takımlar İdari Müdürü Arda Keskin ile birlikte katılan Kadın A Milli Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Tüm rakiplerine saygı duyuyoruz.  Hedefimiz  B Ligi'ne yükselmek. Türkiye'yi kadın futbolunda üst seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Uluslar Ligi'nde ülkemizi  en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.”

Anahtar Kelimeler : ULASLAR, LİGİ’NDE, RAKİPLER, BELİRLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız