Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:52 MHP’DE BAYRAM RÜZGARI
- 13:37 ORDU KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI
- 13:35 MİLLETVEKİLİ ÖZER’E TEŞEKKÜR
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye'de eşzamanlı olarak spor kulüplerine destek hedefiyle ayni ve nakdi yardım töreni düzenledi.
Ordu’da Yeni Valilik Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Vali Tuncay Sonel, sporculara başarılar diledi.
Spor kulüplerine destek amacıyla spor malzemelerinden oluşan ayni ve nakdi yardım töreni kapsamında Ordu’da son iki yıldır faaliyet gösteren 138 Spor kulübüne toplam 3.735.000 TL nakdi yardım ile çanta, tişört, şort, yelek ve yağmurluktan oluşan 3.000 adet spor malzemesinin dağıtılacağını belirten Vali Sonel, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Ordu’nun her ilçesine spor yatırımı yapıldığını söyledi.
Bu arada Yapılan yatırımlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu emeği geçenlere teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Buradan ben inanıyorum ki nice şampiyonlar çıkacak. Sporla uğraşan, müzikle uğraşan, görsel sanatla uğraşan çocuklarımızın dersleri de başarılı olur. İnşallah herkes gönlünden geçen yeri kazanır, ileri de o güzel mevkilere gelir. Ailesine, bu vatana, rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımıza ve ülkemize faydalı işler yapar. Bu vesileyle tekrar sizlerin huzurunda bu toprakları vatan yapan ecdadımızı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. İnşallah bu gençlik, bu evlatlar bizleri de geçecek en güzel işleri yapacak bu memlekete, bu insanlara, bu bayrağa, bu ezana, bu topraklara. İnşallah sizlere bir katkı olur. Yolunuz bahtınız açık olsun.”
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Azgı ise, yaptığı açıklamada şunları vurguladı:
“Ordu’daki sporun gelişimine, Ordu’daki sporcuların yeri geldiğinde baba şefkatiyle onlara yaklaşan, onları kucaklayan, her zaman kanat geren, Ordu’daki sportif faaliyetlerin her birisine desteğini hiç esirgemeyen, yine Ordu’daki kulüplerin gelişmesine her zaman katkı sunan Sayın Valimize sizler huzurunda çok teşekkür ediyorum”