Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
ŞENTÜRK: HER DAİM SAHADA OLACAĞIZ

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Ekrem Şentürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Şentürk, Fatsa ve Ünye ilçelerinde düzenledikleri programlarda vatandaşın talepleri ve şikayetlerini not almaya devam ediyor.
Ünye’de aday tanıtım toplantısına katılan Şentürk, esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Şentürk, yaptığı açıklamada; “Ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Seçimlere 40 gün gibi kısa bir süre kaldı. Vatandaşımız sahada olan bizlere taleplerini ve şikayetlerini anlatıyor. Ordu teşkilatları, şehrimizin en ücra noktalarına kadar giderek dokunmadık vatandaş bırakmamaya kararlı. Biz her daim seçimlere kadar sahada olacağız ve vatandaşımızın isteklerini not etmeye devam edeceğiz” dedi.