HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Şubat 2023 Cumartesi Saat: 13:48

BAŞHEKİMLER TOPLANDI

BAŞHEKİMLER TOPLANDI Yılın İlk başhekimler toplantısı Ordu Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.
BAŞHEKİMLER TOPLANDI

Yılın İlk başhekimler toplantısı Ordu Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi. Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer ile birlikte toplantı öncesinde Ordu Devlet Hastanesi hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi alarak fiziksel alanları inceledi.

Ziyaretin ardından Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında Ordu Devlet Hastanesi toplantı salonunda İlimiz Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Müdürlüğü yöneticileri, kamu hastanelerinin başhekimleri, başhekim yardımcıları, il ambulans servisi başhekimi, idari mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Toplantı öncesi Ordu Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Tevabil Bilgili, hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Ordu Devlet Hastanesi sunumunun ardından sırası ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, İl Kalite Koordinatörlüğü ve Destek Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetleri ve mali durum masaya yatırıldı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, “Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızı 2023 yılının ilk toplantımızı Ordu Devlet Hastanesinde yaptık. Sizleri burada görmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Bu toplantıların her geçen gün daha verimli hale geldiğini görmekten mutluyum” dedi.

Tüzün, ev sahipliği ve misafirperverliği için Ordu Devlet Hastanesi Yönetimine ve çalışanlara teşekkür ederek, katılımcı tüm hastane yöneticilerine çalışmalarında başarılar da diledi.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞHEKİMLER, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız