Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
- 11:59 ŞEHİTLER DUALARLA YAD EDİLDİ
- 11:12 BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARINA EK SEFER
- 11:12 YEDAŞ, BAYRAMDA 7/24 GÖREV BAŞINDA
“ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih mahallesi Tepe sokak, Güzelyurt sokak ve Zakkum sokağa emülsiyonlu sathi kaplama asfalt, Zakkum Sokağın 350 metrelik bölümüne de beton yol çalışması yapıldı.
FATİH MAHALLESİNDE SATHİ ASFALT VE KONFORLU BETON YOL ÇALIŞMASI
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih mahallesi Tepe sokak, Güzelyurt sokak ve Zakkum sokağa emülsiyonlu sathi kaplama asfalt, Zakkum Sokağın 350 metrelik bölümüne de beton yol çalışması yapıldı.
Fen işleri Müdürlüğü ekipleri emülsiyonlu sathi kaplama asfalt çalışması kapsamında Tepe sokağa 1 kilometre, Güzelyurt sokağa 1.7 kilometre, Zakkum sokağa 500 metre çalışma gerçekleştirdi. Ekipler Fatih mahallesinin biraz daha yokuş olan Zakkum sokağa da 350 metre konforlu beton yol çalışması yaptı.
Şehrin merkezinden en ücra köşesine konforlu yollar yapmaya devam ettiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Mahallerimizin yol sıkıntısını gidermek, vatandaşlarımızı tozdan çamurdan kurtarmak için gece gündüz canla başla çalışıyoruz. Yol çalışmalarımızı yaparken öncelik ve aciliyet sırasına göre hareket ediyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyoruz.” dedi.
“HALKIMIZ TOZDAN ÇAMURDAN KURTULDU”
Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Acıelma Tepe, Güzelyurt ve Zakkum sokağın şehir merkezi ile bitişik ama mesafe olarak uzak bir bölgede kaldığını belirterek, “Bu mahallerimizde olan yolların açılması 30-35 yıl öncesine dayanıyor. Mahalle halkımız burada yıllardır tozdan çamurdan şikayet ediyordu. Biz bu durumu Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ilettik ve talebimizi en kısa değerlendirerek vatandaşlarımızı tozdan çamurdan kurtardı. Emülsiyonlu sathı kaplama asfalt ve konforlu beton yol yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz.” diye konuştu.