Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucu ve karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor. Konu ile ilgili Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Aybastı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (27) gr. Metamfetamin maddesi ile (7) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (1) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (19) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.