Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:07 52 ORDU VİRANŞEHİR’İ DE DEVİRDİ
- 16:04 ORDUSPOR 1967’YE MARAŞ DARBESİ
- 14:33 ‘HALK ET’ AÇILDI
- 14:30 ÇİFTÇİLER ÖDEME BEKLİYOR!
- 14:16 ÇEYREK FİNAL PROGRAMI AÇIKLANDI
- 14:15 CANLI YAYINLANACAK KAÇLAR BELİRLENDİ
- 14:16 U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GİRESUN’DA
- 14:02 MHP İLÇE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU
- 13:55 BAŞKAN TAVLI, HEKİMLERLE BULUŞTU
- 13:50 ESKİPAZAR CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 13:34 “GAZZELİ YETİM ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ"
- 13:35 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 13:28 BAHÇE VE ANIZ YANGINLARI ARTTI
- 13:27 GAZZE’DE YIKINTILAR ARASINDA İFTAR
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
ŞENTÜRK: MİLLET ÇOK İYİ OLACAK ÇOK

İYİ Partinin orta ve Doğu Karadeniz’de ki istişare toplantıları hayli ses getirdi. Samsun’da başlayan toplantıların ilk ayağına katılan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, partisin Karadeniz’de söz sahibi olan bir parti haline geldiğini belirterek, İYİ Parti bölgemizde çok İYİ çok diyerek iktidar olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.
“MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, AZ KALDI”
Başkan Şentürk, ilk istişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada; “Bu gün Samsun’da, Ordu, Sinop ve Giresun illerimizin; belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve yerel yönetimlerden sorumlu teşkilat başkan yardımcıları ile istişare toplantısına katılım sağladık.
Genel başkan yardımcımız Muğla milletvekilimiz Metin Ergün başkanlığında yapılan toplantıya Grup Başkan vekilimiz Erhan Usta, Samsun milletvekilimiz Bedri Yaşar beyefendiler de katılım sağladılar.
Çok verimli ve kıymetli bir toplantı oldu. İYİ parti liyakatli, ehliyetli, donanımlı kadrolarıyla ülke yönetimine hazır halde bekliyor. Millet bizi çağırıyor. Az kaldı” dedi.
Karadeniz illerinde ki istişare programlarının ardından Erzincan’a giden Başkan Şentürk, burada da partilileriyle bir araya geldi. Başkan Şentürk, dönüş güzergahında ise, Bayburt, Gümüşhane illerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya görüş alışverişinde bulundu ve talepleri dinledi.
PARTİMİZE GÖSTERİLEN TEVECCÜH KARŞILIKSIZ KALMAYACAK”
Karadeniz ve Doğu Anadolu ziyaretlerinin ardından Ordu’ya gelen Başkan Şentürk; “İYİ Parti olarak her geçen gün görüyoruz ki, Karadeniz Bölgemiz artık İYİ Partinin kalesi olma yolunda kararını vermiştir. Keza Doğu Anadolu’da da partimize gösterilen teveccüh asla karşılıksız kalmayacaktır.
Bunu da her geçen gün partimize başvurarak üye kaydı talebinde bulunan vatandaşlarımızdan görüyor ve anlıyoruz. Memleket İYİ olacak. Millet İYİ olacak. Hem de çok İYİ olacak çok. Millet bize bizde milletimize güveniyoruz” diye konuştu.