HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2022 Perşembe Saat: 14:01

OSKİ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

19 ilçede çalışmalarını ara vermeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği kalıcı yatırımlarla içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler,
OSKİ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 19 ilçede çalışmalarını ara vermeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), hayata geçirdiği kalıcı yatırımlarla içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi ve Çaybaşı ilçe merkezi arasındaki 3 bin 200 metrelik içme suyu hattını sil baştan yeniliyor.

Büyükşehir Belediyesi içme suyu şebekelerindeki sorunların giderilmesi, vatandaşa temiz ve kesintisiz içme suyu sağlanması için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. OSKİ ekiplerince vatandaşların içme suyunda mağduriyet yaşamamaları için program dâhilinde yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

OSKİ ekipleri tarafından Çaybaşı ilçe merkezi ve Ünye Tekkiraz Mahallesi Sırma Mevkii arasında içme suyu sağlayan ve kullanım ömrünü tamamlamış 3 bin 200 metrelik hatta yenileme çalışması başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmalarda şu ana kadar 2 bin 400 metrelik bölüm tamamlanırken, 1 adet 100 m3 lük içme suyu deposunun inşası ise devam ediyor.

 

GENEL MÜDÜR MURAT US: “İÇME SUYU YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Çalışmaları yerinde takip eden OSKİ Genel Müdürü Murat Us, 19 ilçede vatandaşların temiz ve kaliteli suya kavuşmaları için tüm ekibin gece-gündüz çalışma yürüttüğünü söyledi.

 

 

Genel Müdür Murat Us, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu kapsamda geçmiş yıllarda yapılmış ancak kullanım ömrünü doldurmuş olan Ünye Tekkiraz Mahallesi ve Çaybaşı ilçe merkezi arasındaki mevcut içme suyu hattını sil baştan yenileme çalışmasına başlamıştık. Toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki hatta şu ana kadar 2 bin 400 metrelik bölümü tamamladık. Sık sık arızaların yaşandığı ve vatandaşlarımızın mağdur olmasına neden olan bu hattı kısa süre içinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ayrıca yapılan bu hat ile Tekkiraz Mahallesi içme suyu arıtma tesisinden Çaybaşı ilçe merkezine içme suyu iletimi sağlanmış olacak. Çaybaşı ilçe merkezi mevcut terfili hattı yerine cazibile sistem ile içme suyu iletilmiş olacak. Bu çalışmanın ardından mevcut terfili sistem alternatif hat olarak kullanılacak. Bu çalışma haricinde bu bölgeye 1 adet 100 m3’lük içme suyu deposunun inşasına da başladık. Bu çalışmayı da kısa sürede tamamlayacağız.”

 

Öte yandan çalışmaların sürdüğü noktada inceleme yapan OSKİ Genel Müdürü Murat Us ve OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Doğangün Çiflik teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, ÇALIŞMALARINA, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız