Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
ORDU İTFAİYESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, toprak altında mahsur kalan 7 köpek yavrusu için seferber oldu.
Kabadüz ilçe merkezinden 74 km uzaklıktaki obaya giden ve yolun 1 km’lik kısmını da yürüyerek yavrulara ulaşan ekipler, uzun uğraşlar sonucu yavru köpekleri kurtararak sahibine teslim etti.
ANNE VE YAVRULARI 3 METRELİK İNDE MAHSUR KALDI
Kabadüz İlçe merkezinden 74 km uzaklıktaki Musakırık Mahallesine bağlı Yaprakbaşı Obasında ikamet eden vatandaş, yaklaşık bir haftadır kayıp olan hamile köpeğini ararken, köpeğinin obadan yaklaşık 1 km uzaklıkta 3 metrelik bir inde yavrularıyla mahsur kaldığını görmesi üzerine 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbarı değerlendirmeye alan Ordu İtfaiyesi ivedi olarak bölgeye Altınordu İtfaiye Grup Amirliği ve Arama kurtarma ekibi yönlendirdi.
1 KM YOLU YÜRÜYEREK HAYVANLARA ULAŞTILAR
Yavrular için harekete geçen ekipler, ilçe merkezinden 74 km uzaklıktaki obaya ulaştıktan sonra 1 km’lik yolu da yürüyerek köpeklerin yanına ulaştı. Yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası yavruları mahsur kaldıkları yerden çıkaran ekipler, sahibine teslim etti.
Köpeğini ve yavruları sağ salim teslim alan vatandaş ise bir telefon çağrısıyla yavruları kurtarmak için seferber olan Ordu İtfaiyesine teşekkür etti.