Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
ADRENALİN TUTKUNLARI FESTİVALDE BULUŞACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde şehre her gün yeni bir faaliyet, yeni bir etkinlik, yeni bir dinamizm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, adrenalin tutkunlarını bir araya getiriyor.
17-18 Eylül tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 adıyla düzenlenecek olan festivalde Türkiye genelinden 60 kulüp 100 araçla yarışacak.
60 KULÜP 250 ARAÇLA KATILACAK
Off-Road’a gönül vermiş kişileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan yarışlarda araçlar çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda mücadele edecek. Araçlar derin su geçişleri, çamur ve bataklık parkurlar, kaya tırmanışları, dik rampa ve inişlerin yer aldığı parkurlarda zor engelleri aşmaya çalışacak.
İki gün sürecek olan festival renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 17 Eylül saat 18.00’da OBB Ana Bina önünde düzenlenecek program ardından şehir korteji gerçekleşecek. Saat 20.00’de düzenlenecek konserle festival ateşinin fitili ateşlenecek. 18 Eylül’de Altınordu ilçesi Melet Irmağı yanında saat 09.00’da başlayacak olan yarışlar ise saat 17.00’de düzenlenecek olan kupa töreninin ardından sona erecek.