Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:23 ORDU’YA AKTİF KARBON TESİSİ KURULACAK
- 15:45 FINDIK İÇİN ANKARA’DA KRİTİK TEMAS!
- 15:37 TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 180. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14:52 SANCAKTAROĞLU: UMUTLARINIZI SATANLARA DESTEK OLMA!
- 14:48 GENÇLİĞİN KALBİ BU MERKEZDE ATIYOR
- 14:35 ALBAYRAK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET
- 14:15 METEOROLOJİ’DEN ‘DON’ UYARISI
- 13:13 OGM’DEN DOĞA TEMELLİ EĞİTİM HAMLESİ
- 13:05 SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE İÇİN YETİŞKİN EĞİTİMİ ERASMUS+ PROJESİ BAŞLIYOR
- 12:01 KARLA MÜCADELE EKİPLERİ SAHADA
- 11:04 ÜNYE’NİN GALİBİYETİ GEÇERSİZ SAYILDI
- 11:03 ORDU 67 PLAY-OFF İÇİN VURACAK
- 09:05 GAZİ VURUŞU
- 17:17 ORDU TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 16:16 VALİ EROL, AYBASTI AFET KONUTLARINI İNCELEDİ
PALA: PROMOSYON ÜCRETLERİ REVİZE EDİLSİN

YES Genel Sekreteri Fatih Pala, eğitim çalışanlarının promosyon ücretlerinin yeniden revize edilmesi gerektiğini belirtti.
Yenilikçi Eğitim Çalışanları Sendikası promosyon anlaşmasının revize edilmesi için Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulundu.
Genel merkezi Ordu’da bulunan tek eğitim sendikası YES, değişen ekonomik koşullar nedeniyle diğer kurumların son dönemlerde imzaladığı yüksek meblağlı promosyon anlaşmalarının göz önünde bulundurularak 15 Nisan 2022 tarihli Eğitim çalışanlarına yönelik promosyon anlaşmasının revize edilmesi için Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulundu.
Sendika Genel Sekreteri Fatih Pala yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Biz Yenilikçi Eğitim Çalışanları Sendikası olarak gereğini yerine getirdik ve eğitimcilerin promosyon anlaşmasının revize edilmesi ve günün şartlarına uygun hale getirilmesini talep ettik".
Genel sekreter Pala bu konuda gereğini yaptıklarını ancak, eğitim işi kolunda etkili ve yetkili olan diğer sendikaların da harekete geçmelerini isteyerek şöyle devam etti: "Biz sendika olarak gerekli iş ve işlemleri yaptık sıra diğer sendikalarda, kendini etkili ve yetkili addeden sendikaların da harekete geçmesi gerekmektedir. "dedi.