Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
ÜNYE GÜCÜ RESMEN 1.LİG’DE

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde 2021-2022 sezonu müsabakalarını sonuçlarını tescil etti.
Buna göre, grubunu ikinci tamamlayan takımlar arasında yer alan Ünye Gücü FK,1.Lig’e yükselme başarısını gösterdi.
1.Lig’e yükselen diğer takımların simleri ise şöyle:
Gaziantep Asya Spor, Nuh Spor, Ünye Gücü Futbol Kulübü, Giresun Sanayispor, Üstek Grup Horozkent Spor Kulübü, Soma Zafer Spor ve Gençlik, Bağcılar Evren Spor, Sakarya Kadın Futbol Kulübü, Birfen Koleji Hatay Defne Spor ve Pendik Çamlık Spor Kulübü.
Öte yandan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu müsabakalarının sonuçları da tescil edildi.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 2021-2022 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi müsabakaları sonucunda şampiyon olan ALG Spor Kulübü, yeni sezonda UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye de hak kazandı.
Süper Lig play-out müsabakaları sonucunda Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, İlk Adım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor, Bitexen Sivasspor Kadın Futbol Takımı ve Yukatel Kayseri Kadın Futbol Kulübü, Kadınlar 1. Ligi'ne düştü.