Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 13:48 ŞANLITÜRK, KARIŞ KARIŞ İLÇELERİ GEZİYOR
- 13:31 MHP’Lİ ÖZÇELİK’İN ACI GÜNÜ
- 13:25 FARK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!
- 13:25 BAYRAMDA 34 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
- 13:11 GASTRONOMİDE ORDU FARKI
- 12:40 “DİZİ VE FİLMLERİMİZ BİRER KÜLTÜR ELÇİSİDİR”
- 12:37 BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
- 11:54 YETİM VAKFI RAMAZAN'DA 29 ÜLKEYE ULAŞTI
- 11:52 KIŞ LASTİĞİNİ ÇIKARIRKEN DİKKAT!
- 10:25 GRUP MERKEZLERİ AÇIKLANDI
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
- 14:19 ŞEHİT AİLESİ ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI
- 14:13 SPORA HAS
HAVALİMANINA YAKIT DESTEĞİ

Ordu-Giresun Havalimanı, 2017’de, A sınıfı seyahat acentelerine verilen uçak başı 6 bin dolarlık yakıt desteği kapsamına alındı.
Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un, Kültür ve Turizm Bakanı Naci Ağbal ile yaptığı görüşmelerin sonucunda oluşturulan teşvik, Bakanlar Kurulu’nda alınan kararın ardından Resmi Gazete’de yayınlandı.
Karar, Ordu turizmine büyük katkı sağlayacak.
Yerli ve yabancı turistlerin son zamanlarda ilgisinin arttığı Ordu’da, A sınıfı seyahat acentelerine verilen uçak başı yakıt desteği, kente yapılan uçuş sayısının artmasında etkili olacak.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “2017 için Ordu-Giresun Havalimanı'nın A sınıfı seyahat acentelerine verilen uçak başı 6 bin dolarlık yakıt desteği kapsamına alınması, bölge turizmine büyük ivme kazandıracak. Ayrıca bölgemiz turizmi için de önemli bir kazanç olacak.
Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen ve Ordu’yu tercih eden turist sayısının da önemli oranda artacağını tahmin ediyoruz. Ordu’ya, Giresun’a ve bölgemize, bu çalışmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. (Ordu Yeni Haber)