Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
SÜS BİTKİLER ÜRETİCİLERİ HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Altınordu İlçesi Kayabaşı, Sağırlı ve Karaoluk mahallelerinde süs bitkileri üreticileri Altınordu İlçe Müdürlüğünde görevli teknik personeller tarafından ziyaret edildi.
Altınordu ilçesinde açıkta ve örtü altında karanfil, gül, lilium ve glayöl yetiştiriciliği yapılmaktadır. Yeni üretim dönemine başlamayan üreticilere toprak hazırlığı ve dikim konularında teknik bilgiler verilirken, mevcut üretim yapan yetiştiricilerimize de budama, hastalık ve zararlılar hakkında bilgiler verilmiş ve ilaçlı mücadele programı tavsiye edildi.
Diğer taraftan, Aralık ayında yaşanan yoğun kar yağışı dolayısıyla süs bitkileri yetiştirilen seralarımız büyük ölçüde hasar görmüş, hasarlı seralar tespit edilmişti. Önümüzdeki günlerde bu seraların tekrar üretime kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.