Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
MHP’DEN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MMHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, kurban bayramı mesajında tüm İslam Aleminin, Türk Milletinin ve Ordu halkının bayramını kutladı.
Başkan Şanlıtürk, yayınladığı mesajda; “Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma içinde bulunmamızı sağlayarak birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.
Komşusu aç iken, tok olan bizden değildir anlayışı içinde paylaşacağımız kurbanlar ve yapacağımız yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu hissettirecek, gündelik hayatın yoğunluğu içinde zaman ayırmakta belki zorlandığımız yakınlarımıza yapacağımız ziyaretler ile bayram sevincimizi yaşarken, akrabalık ve komşuluk bağlarımızı güçlendireceğiz.
Bayram süresince yaşayacağımız hoşgörü, sevgi, kardeşlik dayanışma iklimi bizleri sımsıkı saracak ve insani ilişkilerimizi güçlendirerek kenetlenmemize vesile olacak, gönül zenginliğimizi bereketlendiren bayramda yaşadığımız tüm güzellikler gündelik yaşamımızın birer parçası olacaktır.
Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; sizlere, sevdiklerinize, bütün milletimize Allah’tan sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerinde bulundu.