Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
KFMİB, GİRESUN’DA TOPLANDI

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) tarafından, Giresun’da yerleşik fındık ihracatçılarına yönelik olarak 23 Haziran 2022 tarihinde yemekli bir istişare toplantısı organize edildi.
Giresun’daki önemli fındık ve mamulleri ihracatçılarının büyük bir çoğunluğunun iştirakiyle gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasında söz alan KFMİB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Osman SABIR, sektör sorunlarının çözümüne yönelik olarak yaptıkları çalışmalar için Birlik üyeleriyle istişare içinde olmanın büyük önem arz ettiğinin farkında olduklarını ve bu çerçevede Birlik tarafından, yeni dönemde üyeler ile iletişimin artırılması yönünde bir strateji izleyeceklerini belirtti.
Hasan Osman SABIR ayrıca, hedef ülkelere yapılan fındık ihracatımızın artırılmasının yanı sıra gerek ihracat gerekse fındık üretimi açısından sürdürülebilirliğin sağlanmasına yönelik olarak KFMİB tarafından gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Oldukça samimi ve verimli geçen toplantı, Birlik üyesi ihracatçıların görüş, öneri ve sorunlarının dinlenmesini müteakip gerçekleştirilen karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.