Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
- 14:19 ŞEHİT AİLESİ ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI
- 14:13 SPORA HAS
- 14:13 KARA ORDU’DA DÜDÜK ÇALACAK
- 14:13 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 14:12 ORDUSPOR 67, ERCİYES’İ AĞIRLAYACAK
- 14:12 52 ORDU, SİNOP’LA KAPIŞACAK
- 13:56 ŞEYHOĞLU; “MÜLAKAT KAMUNUN TÜM ALANLARINDAN ÇIKARILMALIDIR!”
- 13:40 ZENGİN'DEN ÜNİVERSİTE PERSONELİNE BECAYİŞ AÇIKLAMASI
- 13:25 SANCAKTAROĞLU; “MEMUR MAAŞLARI GÜNCELLENSİN”
- 13:25 MEZARLIKLAR DUASIZ KALMADI
- 13:14 HORMONLAR VÜCUDUN ORKESTRA ŞEFLERİ
- 13:13 ALERJİK HASTALIKLARA KARŞI 6 ETKİLİ ÖNLEM!
OSKİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, faaliyetlerini sürdürdüğü alanlarda personellerinin sağlığını ve çalışma ortamlarını standart seviyelerde olması için İş Sağlığı ve İş Güvenliği toplantılarını sürdürmekte.
2016 yılının son İSG (İş Sağlığı ve İş Güvenliği) toplantısı OSKİ Genel Müdürlüğü Fatsa İlçesi Bolaman Ek Hizmet Binasında gerçekleşti. Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Faruk Gönüllük, OSKİ’ nin İş yeri hekimi Dr. Tahir Türkeli, hizmet alımını sağlayan firmalarının iş güvenliği uzmanları ve kurulda yer alan üyeler katıldı.
OSKİ’ de personelin güvenliğini sağlamak amacıyla; iş kazalarından veya güvensiz ve sağlıksız çalışma ortamından dolayı doğabilecek makine arızaları ve devre dışı kalmaları, patlama olayları gibi işletmeyi tehlikeye düşürebilecek durumları ortadan kaldıracak kararların alınması için her ay düzenli olarak düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısının yılsonu değerlendirmesi yapıldı. 2016 yılında yapılan faaliyetler ile 2017 yılında yapılması planlanan iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri görüşüldü ve 17 adet karar alındı.
2017 yılında kurum bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği birimi kurularak tüm iş güvenliği uzmanlarının, işyeri hekimlerinin ve diğer sağlık personellerinin bir noktada toplanmasını, bu sayede daha koordineli hizmet verilmesi kararı alındı. Bu sayede tüm çalışanların yürürlükte olan mevzuat gereği iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinden daha fazla, etkin ve hızlı olarak faydalanması hedeflendi. En temel amaç olarak tüm birimlerde ve saha çalışmalarında “Sıfır İş Kazası ve Meslek Hastalığı” istatistiğinin yakalanması olarak belirlendi. (Ordu Yeni Haber)