Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
ACİL DURUM TATBİKATLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendi yerleşkelerine yönelik sürdürdüğü acil durum tatbikatları devam ediyor. Afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak amacıyla düzenlenen tatbikatın gerçekleştirildiği yer ise bu kez OBBKT hizmet binasıydı.
Büyükşehir Belediyesi, tüm yerleşkelerinde bulunan hizmet binalarını afet ve acil durumlara karşı hazırlıyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığınca düzenlenen tatbikatlarla doğal afetlere, sınai kazalara, yangınlara, sabotajlara, savaşlara ve terör olaylarının ortaya çıkardığı tehlike ve tehditlere karşı çalışanların bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Yaşanabilecek her türlü olası acil durumlara karşı hazırlıklı olmak için düzenlenen eğitimlerde, çalışanların ve kurumun en az zararla mevcut durumu atlatması hedefleniyor.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı OBBKT hizmet binasında da yaygın tatbikatı düzenlendi. Eğitim ve tatbikatta olağanüstü durumlarda alınacak tedbir ve oluşturulacak ekiplere, acil çıkışları gösterir levha uygulamaları gibi fiziki altyapı çalışmaları ve devamında ise çalışan personele acil durum eğitimi verildi. Yapılan bu hazırlıkların ve alınan eğitimlerin pekiştirilmesi için de acil durum tatbikatı ve yangın söndürme uygulaması gerçekleştirildi. (Ordu Yeni Haber)