Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
- 11:47 AKKUŞ’DA ADRES DEĞİŞMEDİ
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
ODÜ’DE SEMPOZYUM

Ordu Üniversitesi ve TARD Karadeniz Şubesi iş birliği ile Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ev sahipliğinde ‘’Kardiyak Cerrahide Anestezi Sempozyumu’’ düzenlendi.
Teknik Bilimler MYO Konferans salonunda gerçekleştirilen sempozyuma Ordu, Samsun, Giresun, Trabzon ve Rize Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan konuşmacı öğretim üyeleri ve Karadeniz bölgesi ile civar illerden yaklaşık 100 araştırmacı katıldı.
Güncel literatür bilgilerinin ve yeniliklerinin tartışıldığı ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı sempozyumda ‘kardiyak cerrahide preoperatif değerlendirme’, ‘kardiyak cerrahide monitorizasyon’, kardiyak cerrahide kan transfüzyonu’, ‘kardiyak cerrahide sıvı yönetimi’, ‘off-pump koroner by-pass cerrahisinde anestezi yönetimi’, ‘kapak cerrahisinde anestezi yönetimi’, ‘aort diseksiyonu ve anevrizmalarında anestezi yönetimi, ‘erişkin kardiyak cerrahi sonrası YB süreci ve postoperatif analjezi’ konuları tüm yönleri ile konuşuldu.