HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
- 14:19 ŞEHİT AİLESİ ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI
- 14:13 SPORA HAS
- 14:13 KARA ORDU’DA DÜDÜK ÇALACAK
- 14:13 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 14:12 ORDUSPOR 67, ERCİYES’İ AĞIRLAYACAK
- 14:12 52 ORDU, SİNOP’LA KAPIŞACAK
- 13:56 ŞEYHOĞLU; “MÜLAKAT KAMUNUN TÜM ALANLARINDAN ÇIKARILMALIDIR!”
- 13:40 ZENGİN'DEN ÜNİVERSİTE PERSONELİNE BECAYİŞ AÇIKLAMASI
- 13:25 SANCAKTAROĞLU; “MEMUR MAAŞLARI GÜNCELLENSİN”
- 13:25 MEZARLIKLAR DUASIZ KALMADI
- 13:14 HORMONLAR VÜCUDUN ORKESTRA ŞEFLERİ
- 13:13 ALERJİK HASTALIKLARA KARŞI 6 ETKİLİ ÖNLEM!
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
20 Nisan 2022 Çarşamba Saat: 15:09
AHMET ÖZHAN ORDU'YA GELİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çok sayıda albümü bulunan ve birçok dalda ödüller alan ünlü müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan’ı Ordulularla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çok sayıda albümü bulunan ve birçok dalda ödüller alan ünlü müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan’ı Ordulularla buluşturuyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar ve yetişkinler için programlar hazırlayan ve unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan’ın katılımı ile müzikli bir söyleşi gerçekleştirecek.
21 Nisan Perşembe günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan müzikli söyleşi, çocuk etkinliklerinin ardından saat 21.45’te başlayacak.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?