Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
BAŞKAN ŞENTÜRK’TEN POLİS HAFTASI MESAJI

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, 04-10 Nisan Polis Haftası dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Şentürk, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Halkımızın huzur ve güvenini bozarak ülkemizin gelişmesini engellemek ve bölünmez bütünlüğümüze zarar vermek isteyen bütün şer güçlere karşı Polis teşkilatımız canları pahasına mücadele vermektedir.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Polisimiz ve Silahlı Kuvvetlerimiz halkımızdan aldığı güç doğrultusunda hiç bir bölücü unsurun çirkin emeline ulaşmasına fırsat vermeyecektir.
Bu nedenle 177.cisini kutladığımız Türk Polis Teşkilatının kuruluşu büyük anlam ifade etmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliği için ilimizde fedakârca görev yapan, bütün polislerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bu uğurda şehit düşen polislerimizi rahmet ve minnetle anarken, teşkilatın bütün mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.”