HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2022 Pazartesi Saat: 16:25

KAÇAK TÜTÜNE GEÇİT YOK

KAÇAK TÜTÜNE GEÇİT YOK

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri piyasa değeri 50 bin lira olan kaçak tütün ele geçirdi.

Fatsa ilçesinde bir kargo şubesinde yapılan aramalarda 60 bin adet bandrolsüz boş makaron, 20 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 240 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.

 

Konu ile ilgili olarak 3 şüpheli yakalanırken, haklarında 5607 sayılı kanun ve 4733  sayılı  kanuna muhalefetten  adli ve idari işlem yapıldı.

       

Öte yandan yine Ünye İlçesinde faaliyet göstermekte olan bir iş yeri ve bir ikamette eş zamanlı olarak aramada da 17 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirilirken, konu ile ilgili olarak bir şüpheli yakalanmış olup 5607 sayılı kanuna muhalefetten hakkında adli işlem yapıldığı açıklandı.

ORDU’DA FETÖ/PDY’YE OPERASYON

 

  Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan FETÖ/PDY Terör Örgütünün Ordu İl yapılanması kapsamında devam eden çalışmalarda; örgütsel faaliyetleri devam ettiği tespit edilen 8 şüphelinin yakalanması amacı ile Ordu ve Ankara İlinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyon neticesi yakalanan sekiz (8) şüpheli aynı gün çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Anahtar Kelimeler : KAÇAK, TÜTÜNE, GEÇİT, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız