HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 14:03

MİLLİ EĞİTİM’DE YENİ YERİNDE

  Ordu Valisi Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesine İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de taşındığını söyledi. Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne
MİLLİ EĞİTİM’DE YENİ YERİNDE

 

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesine İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de taşındığını söyledi. Vali Tuncay Sonel, Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni binasına taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Vali Sonel, Altınordu ilçesinde yapımı tamamlanan ve Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi içerisinde yer alan B Blokta hizmet vermeye başlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasına gerçekleştirdiği ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet birimlerini ve bürolarını gezerek incelemelerde bulunan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlundan detaylı bilgiler alan Vali Tuncay Sonel, çalışanlara işlerinde kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.

 

Ordu Valiliği görevine başladığında Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesindeki Valilik binasının dıştan bitmiş, ancak içinin ise tuğla vaziyetinde olduğunu hatırlatan Vali Tuncay Sonel, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri başta olmak üzere Bakanlıklarımızdan da bazı destekler aldık” diyerek, Valilik binasının içi bitmemiş tuğla olan mekanik ve elektrik işlerinin kısa süre içerisinde tamamlandığını ifade etti.

 

Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünün birimlerinin de Ocak ayı içerisinde Yeni Hükümet Konağı yerleşkesine taşınarak, Ordu halkına hizmet vermeye başladığını belirten Vali Tuncay Sonel, “Bugün itibariyle de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yeni Hükümet Konağımızın yerleşkesinde, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, yöre insanımıza bu güzel binada hizmet verecektir. Hem Ordu’muza, hem de ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Vali Sonel, ”İl Milli Eğitim Müdürlüğü binamızın bitirilmesinde büyük destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bakanlığımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun” diyerek, konuşmasını tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : MİLLİ, EĞİTİM’DE, YENİ, YERİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız