Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:34 AİLENİN KORUNMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
- 14:23 “BU MÜBAREK GECELER YÜCE ALLAH’A EL AÇMA ZAMANIDIR”
- 14:09 BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
- 13:46 ODÜ’DE İLK YARDIM FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 13:34 BAYRAM TRAFİĞİ AUS’TAN TAKİP EDİLECEK
- 13:28 SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI
- 13:29 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞTI
- 13:25 MHP’DEN KADİR GECESİ KUTLAMALARI
- 13:26 ŞENTÜRK’TEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR
- 12:17 ŞANLITÜRK: SAĞDUYULU OLALIM, HESAP MUHAKKAK SORULACAKTIR!
- 12:09 AĞCA; “HALK GEÇİNEMİYOR, İKTİDAR GÖREMİYOR”
- 12:07 FATSA BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK ÇAĞRISI
- 12:04 BAŞKAN GÜLER FRANSA’DA
- 11:59 TARİHİ KONAK RESTORE EDİLİYOR
- 11:30 FUTBOLSEVERLER ÜCRET ÖDEMEYECEK
DESTEK ÖDEMELERİ ASKIYA ÇIKTI

2021 Üretim Yılı Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği ile Mazot ve Gübre Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri
askıya çıkarıldı.
Hak ediş icmalleri başvuru yapılan mahalle muhtarlıklarında, İlçe Müdürlüklerinde ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğümü web sayfasında (ordu.tarimorman.gov.tr) askıya çıkarıldığı bildirildi. İcmaller 11 Şubat 2022 saat 17.00’ye tarihine kadar askıda kalacak.
Üreticilerin askı süresi içerisinde kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, listelerde arazi miktarı ve destekleme ödeme tutarı ile ilgili olarak bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları istendi.
Öte yandan destekleme ödemelerine ilişkin mevzuat uyarınca ödemelere yönelik icmaller askıdan indirildikten sonra yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye alınamayacağı ve üreticilerin ödemeler konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, bu konuda dikkatli olmaları da istendi.