Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
- 11:47 AKKUŞ’DA ADRES DEĞİŞMEDİ
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
YARALI DOKTORUN DURUMU AĞIR

Ordu’nun Fatsa ilçesinde maganda kurşunu ile ağır yaralanan doktor olayı ile ilgili Ordu Valiliği açıklamalarda bulundu.
Ordu Valiliğinden yapılan açıklamada, 12 Aralık saat 14.20'de yaşanan 'taksirle yaralama' olayı ile ilgili olarak, Fatsa ilçesinde özel bir hastanede görevli olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları (KBB) Uzmanı Opr. Dr. Aksın Serarslan'ın, ikametinin balkonunda bulunduğu sırada baş kısmından silahla yaralandığı, kaldırıldığı hastanede 'hayati tehlike vardır' kaydıyla tedavi altına alındığı ifade edildi.
Valilikten yapılan açıklamada; "Olay yerinde ve çevresinde bahse konu silahın ateşlenebileceği yön ve yer tespiti ile alakalı teknik cihazla çalışmalar yapılmış, olay yerine kuş uçuşu yaklaşık 130 metre mesafede bahçe içerisinde 8 adet yeşil renkli boş tüfek kartuşu bulunmuştur.
Olayla ilgili yapılan çevre araştırmaları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarının incelenmesi sonucu, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Lami A. isimli şahsın ikameti ve aracında yapılan aramada 1 adet tüfek ve olay yerindeki boş kartuşlarla aynı kalibre, marka ve renkte çok sayıda fişek ele geçirilerek suç unsurlarına el konulmuştur. Şüpheli şahıs gözaltına alınmış, yapılan ilk görüşmede olay yerinde atış talimi yaptığını beyan etmiş olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.