HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Aralık 2016 Salı Saat: 10:09

Bayan Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

 
Bayan Balkanlıoğlu, Huzurevi Sakinlerini Ziyaret Etti

 

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

 

Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç tarafından karşılanan Esma Balkanlıoğlu, beraberinde Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya’nın eşi Mukadder Sarıkaya ve İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in eşi Yasemin Çelik ile birlikte Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenen Esma Balkanlıoğlu, bir isteklerinin olup olmadığını sordu ve yaptıkları el sanatlarını yakından inceleyerek bilgi aldı.

 

El sanatları içinde özellikle, çivilerin arasından tellerin geçirilmesi ile objelere estetik görününüm kazandırılması işlemi olarak tanımlanan filografi ile çok farklı ve güzel eserler ortaya çıkaran huzurevi sakinlerini de tebrik eden Esma Balkanlıoğlu,  ”100’ü erkek, 40’ı kadın olmak üzere toplam 140 kişinin kaldığı Ahmet Cemal Mağden Huzurevimizdeki yaşlılarımızı ziyaret ederek, onlarla vakit geçirmek beni son derece mutlu etti. Onları zaman zaman ziyaret ediyoruz. Hal ve hatırlarını soruyoruz. Gönüllerini alıyoruz. Varsa istek, talep ve şikayetlerini dinliyoruz. Her zaman olduğu gibi yaşlılarımıza sevgi, saygı ve hürmet göstermeliyiz. Bizler de bunu yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız