Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
İYİ PARTİ, YARIN SECİM OLSA HAZIR

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Akyol, yarın seçim olsa tüm sandık başı ekibi ve Sandık Görevlileriyle teşkilatlarıyla Ordu’da hazır olduklarını söyledi.
Akyol, yaptığı açıklamada; “Partimizin Genel Merkezince verilen Eğitim ve Parti içi çalışma ve eğitimi tamamlayan İYİ Partinin Tüm Teşkilatları arasında Ordu İli takdire şayan İl seçilmiştir” dedi.
Ordu İl Bşkn Yardımcısı ve Seçim işlerinden Sorumlu Nuri Saka, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuray Özdemir ve ekibini tebrik eden İl Başkan Yardımcısı Mahmut Akyol; “Bu başarı Nuri Saka’nın nezdinde tüm Ordu İlindeki İYİ Parti Teşkilat ve Üyelerinindir. Hedefimiz ilk seçimde tek başına iktidar olmaktır. Buna tüm kadrolarımızla hazır bulunmaktayız. İnanıyoruz ve Ordululara sonsuz güveniyoruz. Ordu İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.