HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Aralık 2021 Cuma Saat: 09:19

VALİ SONEL, DERTLERE DERMAN OLMAYA ÇALIŞTI

  Bulduğu her fırsatta şehit aileleri, gaziler, engeli olan ,yaşlı ve ekonomik yoksu
VALİ SONEL, DERTLERE DERMAN OLMAYA ÇALIŞTI

 

Bulduğu her fırsatta şehit aileleri, gaziler, engeli olan ,yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızı  hem evlerinde ziyaret eden, hem de makamında ağırlayan Vali Tuncay Sonel, düzenlediği “Halk Günü” toplantılarıyla da kendisine iletilen tüm sorunların çözümü noktasında gereken hassasiyeti gösteriyor.

 

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın dertlerine derman olduğu ve haftalık mutat hale getirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürdü.

 

Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına ayrı bir önem veren Vali Tuncay Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında da 116 vatandaşımızın dertlerine derman olmaya çalıştı.

 

Valilik Toplantı Salonunda yapılan “Halk Günü” toplantısında, vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan Vali Tuncay Sonel, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerinden sorun, şikayet ve taleplere çözüm bulunmasını istedi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, kendileriyle yakından ilgilenen ve dertlerine derman olmaya çalışan Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, bol bol dua ettiler.

 

 Amaçlarının, Devletin her daim vatandaşlarımızın yanında olduğunu hissettirmek olduğunu belirten Vali Sonel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, vatandaşın derdiyle dertlenen, derdini çözmeye gayret eden hizmetkâr devlet anlayışı ile hareket ediyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

 “Halk Günü” toplantısında vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak, bir süre sohbette de bulunan Vali Tuncay Sonel, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar  vererek onları sevindirmeyi ihmal etmedi.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SONEL, DERTLERE, DERMAN, OLMAYA, ÇALIŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız